Se arată toate cele 13 rezultate

Tort de mure

130.00 lei

O aroma salbatica de mure in combinatie cu crema de vanilie si blat croncant de migdale cu curmale!

Budinca de mure cu chia

10.00 lei

O budinca jucausa si aromata, plina de fitonutrienti cu o textura alunecoasa si cremoasa.

Cheesecake cu pepene galben si zmeura

12.00 lei

Un cheesecake cu branza de vaci si pepene/zmeura, racoritor si hranitor!

Jeleuri cu fructe

10.00 lei

Jeleurile de fructe sunt rezultatul evaporarii apei din interiorul fructului, printrun proces lent si armonios. Rezultatul, un gust intens de fructe (de sezon) plin de energie si vitamine, va fi pe placul copilului din tine!

Painici raw de migdale

10.00 lei

Painicile de migdale sunt personificarea eficientei! Intens hranitoare, iti ofera toata energia migdalelor si a semintelor de floarea soarelui si in. Surprinzator aromate, au o personalitate distincta datorita combinatiei cu iz mediteranean de rosii si usturoi. Compacte si crocante, pot fi rontaite ca atare sau pot fi transformate in lingura comestibila, numai buna de dramuit hummusul cremos sau pasta de guacamole. O singura feliuta face atat de multe pentru tine!

Raffaello raw cu zmeura

10.00 lei

Semintele si nucile isi dau intalnire cu puterea mierii si cu vigoarea vaniliei si scortisoarei pentru a forma mici bombe de energie numai bune de savurat, de placere sau de nevoie, pana la urmatoarea masa luata in tihna.

Turtite de caramel cu banane si ovaz

10.00 lei

Cu o textura crocanta si moale in acelasi timp, turtitele iti satisfac atat nevoia de rontait, cat si nevoia de dulce. In vreme ce mintea se linisteste crantanind, organismul tau isi ia energie serioasa din ingrediente vindecatoare.

Crackers cu rosii uscate si seminte de floarea soarelui

10.00 lei

Din faina integrala de grau si-o mana de ingrediente care-i dau gust si textura am rasucit niste covrigei sarati numai buni d e rontait!

Supa crema de dovlecel cu curry

10.00 lei

O hora de legume neaose, cu radacini suficient de lungi pana in manualele de istorie a romanilor, presarata cu un strop de nuca de cocos, pentru un surprinzator gust temperat exotic.