Supa crema de dovlecel si pastarnac

Poate ca vei stramba din nas, nu pentru ca nu iti va place „combinatia”, ci pentru ca toata experienta noastra culinara ne spune „Nu incerca!”

Esti liber sa nu gusti, dar ce ai spune sa facem un exercitiu de imaginatie. VOi incerca sa iti povestesc, cat pot eu de bine, prin imagine si cuvinte poezia obtinuta in delicioasa supa de astazi:

Supa crema de dovlecel si pastarnac, presarata cu amestecul de seminte, „hrana pentru creier” (in, susan negru, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui)

TEXTURA:

Ca orice supa crema, textura este una moale, usor pufoasa menita sa ti se topeasca in gura.

GUST:

Si dovlecelul, si pastrancul sunt doua legume dulci. Ca sa putem sa le scotem in evidenta ca vedete ce sunt am compeltat alaiul cu morcov, radacina de patrunjel, ardei capia, ceapa si un strop de ustoroi.
O data ce scena a fost pregatita si focul oprit, uleiul de masline si sarea de himalaya au asternut Covorul „Rosu” pentru defilarea finala.

Recomandarea noastra este sa nu ne ferim de nicio leguma de sezon pentru ca prospetimea acestora si aportul de vitamine este maxim.

Data viitoare, cand vei vedea pe meniul anuntat zilnic aceasta supa, vei stii acum si mai bine la ce sa iti faci pofta.

Hrana fara suflet e doar mancare!

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit