Supa de ovaz cu legume si chia Suflet in bucate

Reteta – Supa de ovaz cu legume si chia

O supa clara care-ti permite sa navighezi cu lingura printre gusturile cuburilor de legume si sa-ti alcatuiesti imbucatura perfecta si unica pana cand golesti bolul. Pentru o calatorie culinara memorabila, i-am adaugat o mana de fulgi de ovaz pentru satietate si-un strop de chia pentru consistenta

Esti curios sa o gusti in varianta noastra? Afla daca e printre Poftele saptamanii

 

Ingrediente: 400 g morcovi, 150 g telina, 150 g patrunjel radacina, 200 g ceapa alba si rosie, 400 g ardei kapia si gras (dupa gust), 500 g dovlecel / zucchini, 500 ml suc de rosii, 1 legatura patrunjel verde, 100 ml ulei de masline, 25 g sare Himalaya, 10 g rosii pudra, 100 g chia, 100 g fulgi de ovaz integral.

Modalitate de preparare: Se curata, se taie marunt toate legumele si se pun la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii si se mai da un clocot. Se adauga frunzele de patrunjel tocate, uleiul de masline si sarea. Cand supa s-a racit putin (700C) se adauga chia si ovazul.

 

Informații adiționale

Tip preparat

Supa

Ingrediente (*bio)

ardei, cartofi*, chia*, morcovi, ovaz integral, patrunjel, praz*, sare de Himalaya, sos de rosii, telina, ulei de masline*

Conditii de pastrare

La frigider (-2C… +4C)

Gramaj/portie

400g