Reteta – Turtite de caramel cu ovaz si curmale
Cu o textura crocanta si moale in acelasi timp, turtitele iti satisfac atat nevoia de rontait, cat si nevoia de dulce. In vreme ce mintea se linisteste crantanind, organismul tau isi ia energie serioasa din ingrediente vindecatoare.
Esti curios sa o gusti in varianta noastra? Afla daca e printre Poftele saptamaniiIngrediente: 300 g fulgi de ovaz integral, 500 g banana, 130 g curmale, 2 g scortisoara, 50 ml ulei de cocos
Modalitate de preparare: Bananele, mierea, uleiul si scortisoara se blenduiesc pana se obtine o pasta. Se adauga ovazul si curmalele taiate cuburi. Se pun cu lingura pe hartia de copt discuri de aproximativ 7 cm diametru, si ½ cm inaltime. Se coc la 1600 C, 30 – 45 minute.
Informații adiționale
Tip preparat | Gustare dulce |
---|---|
Ingrediente (*bio) | banane, curmale, miere, ovaz, scortisoara, ulei de cocos* |
Conditii de pastrare | La temperatura camerei |
Gramaj/portie | 100g |