turtite de caramel cu ovaz si merisoare Suflet in bucate

Reteta – Turtite de caramel cu ovaz si curmale

Cu o textura crocanta si moale in acelasi timp, turtitele iti satisfac atat nevoia de rontait, cat si nevoia de dulce. In vreme ce mintea se linisteste crantanind, organismul tau isi ia energie serioasa din ingrediente vindecatoare.

Esti curios sa o gusti in varianta noastra? Afla daca e printre Poftele saptamanii

Ingrediente: 300 g fulgi de ovaz integral, 500 g banana, 130 g curmale, 2 g scortisoara, 50 ml ulei de cocos

Modalitate de preparare: Bananele, mierea, uleiul si scortisoara se blenduiesc pana se obtine o pasta. Se adauga ovazul si curmalele taiate cuburi. Se pun cu lingura pe hartia de copt discuri de aproximativ 7 cm diametru, si ½ cm inaltime. Se coc la 1600 C, 30 – 45 minute.

Informații adiționale

Tip preparat

Gustare dulce

Ingrediente (*bio)

banane, curmale, miere, ovaz, scortisoara, ulei de cocos*

Conditii de pastrare

La temperatura camerei

Gramaj/portie

100g